Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
东海之巅 Jiangmen FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Zhilei rent richting de bal. Shanghai is nu in balbezit. Met opzet legt Qipeng zijn tegenspeler op de grond. Qipeng krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Zhilei passt de bal met de wreef. Quanxing bereikt de bal nog maar net als eerste. Quanxing geeft een lange en hoge pass. Yucun is nu in balbezit. Yucun haalt uit met een fantastische trap. Rongrong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 东海之巅 60%, Jiangmen FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
东海之巅 - Jiangmen FC 0:0

48e minuut.
Xing bereikt de bal nog maar net als eerste. Xing schiet op doel. Daar is Chongming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xing bereikt de bal nog maar net als eerste. Xing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sanyi geeft de bal voor. Qipeng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guancheng de bal. Xing is nu in balbezit. Xing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dongcheng heeft problemen om de bal te vangen. Zhidong is nu in balbezit. Zhidong passt de bal zonder na te denken. Xing bereikt de bal nog maar net als eerste. Xing schiet op doel. Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Chongming de bal. Chongming probeert naar een medespeler te passen. `Tiger` Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xing onderschept slim de pass. Xing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cunzhuang verovert de bal door een tackle van achteren. Tie is nu in balbezit. Yongkang speelt de bal door. Chongming rent richting de bal. Chongming geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 东海之巅 35%, Jiangmen FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
东海之巅 - Jiangmen FC 0:0