Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
江苏无锡桃园足球队 本泽西联队
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Xiaoning onderschept slim de pass. Xiaoning speelt de bal door. Shaokun is nu in balbezit. Yongjiu rent richting de bal. Yongjiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Huaishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yibo onderschept slim de pass. Yibo passt de bal met de wreef. Shaokun rent richting de bal. Shaokun draait met de bal, schiet en ... Tengjiao bokst de bal weg.

33e minuut.
Xiaoning heeft problemen om de bal te vangen. Guowei onderschept slim de pass. Guowei met een sublieme pass. Wenshun rent richting de bal. Wenshun haalt uit met een fantastische trap. Qitong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Xiaoning verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoning passt de bal met de wreef. Shaokun rent richting de bal. Shaokun schiet op doel. Xuemin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 江苏无锡桃园足球队 49%, 本泽西联队 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
江苏无锡桃园足球队 - 本泽西联队 0:0

47e minuut.
Putuo passt de bal in één keer door. Ruchang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchang schiet op doel. Duofu probeert de bal aan de voet te houden. Qitong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
江苏无锡桃园足球队 - 本泽西联队 1:0

48e minuut.
Guowei met een sublieme pass. Huaishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Huaishan speelt de bal door. Delin is nu in balbezit. Delin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Yibo rent richting de bal. Ertai onderschept slim de pass. Ertai met een sublieme pass. Ruchang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dashuai onderschept slim de pass. Guowei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dashuai. Dashuai krijgt een gele kaart. Guowei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Putuo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duofu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruchang is nu in balbezit. Ruchang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
江苏无锡桃园足球队 - 本泽西联队 2:0

63e minuut.
Putuo is nu in balbezit. Putuo geeft een hoge lob. Duofu kopt de bal weg. Guowei bereikt de bal nog maar net als eerste. Guowei haalt uit met een fantastische trap. Qitong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qitong met een sublieme pass. Putuo kopt de bal weg. Ruchang is nu in balbezit. Guowei rent richting de bal. Guowei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 江苏无锡桃园足球队 38%, 本泽西联队 62%.
江苏无锡桃园足球队 - 本泽西联队 2:0