Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
东海之巅 梦幻支队
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Rongrong met een harde bal richting middenveld. Tan kopt de bal weg. Tie heeft problemen om de bal te vangen. Zhizun is nu in balbezit. Zhizun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
东海之巅 - 梦幻支队 0:1

14e minuut.
Tan rent richting de bal. Tan passt de bal in één keer door. Xia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiyao is nu in balbezit. Yiyao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Xia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Changshun. Xia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tan wilt de vrije trap nemen. Sanyi heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tan onderschept slim de pass. Benjian is nu in balbezit. Rongzhen begaat een overtreding. Rongzhen krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tan is nu in balbezit. Tan met een sublieme pass. Xing rent richting de bal. Chongming is nu in balbezit. Chongming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 东海之巅 63%, 梦幻支队 37%.
东海之巅 - 梦幻支队 0:1

63e minuut.
Tie passt de bal in één keer door. Tan is nu in balbezit. Tan speelt de bal door. Chongming rent richting de bal. Chongming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zhidong geeft een lange en hoge pass. Xing rent richting de bal. Huiqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Chongming bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yongkang geeft een lange en hoge pass. Huiqiang is nu in balbezit. Xing maakt een afschuwelijke overtreding. Huiqiang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Huiqiang kan niet meer verder spelen. Qingping komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Yueyang trapt de bal weg van het doel. Zhidong rent richting de bal. Zhidong probeert naar een medespeler te passen. Chongming is nu in balbezit. Chongming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chongming rent richting de bal. Chongming met een sublieme pass. Rongzhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongzhen geeft de bal voor. Qingping kopt de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 东海之巅 40%, 梦幻支队 60%.
东海之巅 - 梦幻支队 0:1