Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEDA FC Jiangmen FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Dongcheng probeert de bal met de borst te controleren. Zhongyang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dongcheng. Dongcheng krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ziming trapt de bal weg van het doel. Yugang kopt de bal weg. Dongcheng is nu in balbezit. Dongcheng haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zhenguo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cunzhuang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hongze is nu in balbezit. Hongze probeert naar een medespeler te passen. Yucun rent richting de bal. Yucun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Dongcheng rent richting de bal. Hongfu verovert de bal door een tackle van achteren. Hongfu probeert naar een medespeler te passen. Guanglu rent richting de bal. Guanglu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEDA FC - Jiangmen FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEDA FC 54%, Jiangmen FC 46%.
TEDA FC - Jiangmen FC 1:0

56e minuut.
Yugang kopt de bal weg. Guanglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingjian begaat een overtreding. Mingjian krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Guanglu raakt geblesseerd tijdens het duel. Hongfu met een snel genomen vrije trap. Yingying is nu in balbezit. Yingying geeft een lange en hoge pass. Guanglu rent richting de bal. Guanglu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEDA FC - Jiangmen FC 2:0

79e minuut.
Fengjiao probeert naar een medespeler te passen. Guanglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingjian is nu in balbezit. Guanglu verovert de bal door een tackle van achteren. Guanglu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEDA FC - Jiangmen FC 3:0

81e minuut.
Guanglu onderschept slim de pass. Guanglu passt de bal met de wreef. Mingjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanglu rent richting de bal. Guanglu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Dongcheng onderschept slim de pass. Hongfu onderschept slim de pass. Hongfu met een sublieme pass. Guanglu rent richting de bal. Guanglu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Xuegong geeft een lange en hoge pass. Mingjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng is nu in balbezit. Yucun is nu in balbezit. Yucun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ziming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEDA FC 41%, Jiangmen FC 59%.
TEDA FC - Jiangmen FC 3:0