Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
梦幻支队 Jiangmen FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Hongze geeft een lange en hoge pass. Dongcheng is nu in balbezit. Benjian begaat een overtreding. Benjian krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tan passt de bal met de wreef. Zhilei probeert naar een medespeler te passen. Daar is `Tiger` Hu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xia rent richting de bal. Xia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Youyou rent richting de bal. Fengjiao begaat een overtreding. Youyou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Youyou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. `Tiger` Hu rent richting de bal. Xia onderschept slim de pass. Lei is nu in balbezit. Lei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Youyou kopt de bal weg. Inworp. Hongze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fengjiao heeft problemen om de bal te vangen. Fengjiao geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tan met een sublieme pass. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yucun is nu in balbezit. Dongcheng rent richting de bal. Dongcheng draait met de bal, schiet en ... Yueyang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Fengjiao kopt de bal weg. Shanghai rent richting de bal. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Lei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Xia rent richting de bal. Hongze onderschept slim de pass. Lei verovert de bal door een tackle van achteren. Lei schiet op doel. Kun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
梦幻支队 - Jiangmen FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 梦幻支队 45%, Jiangmen FC 55%.
梦幻支队 - Jiangmen FC 1:0

50e minuut.
Fengjiao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuanzhang rent richting de bal. Dongcheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yuanzhang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Tan onderschept slim de pass. Tan passt de bal met de wreef. Xia rent richting de bal. Lei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lei probeert naar een medespeler te passen. Xia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhilei is nu in balbezit. Xia onderschept slim de pass. Xia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 梦幻支队 42%, Jiangmen FC 58%.
梦幻支队 - Jiangmen FC 1:0