Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
本泽西联队 醉生梦死
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Penggen met een sublieme pass. Duofu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhangguang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhangguang draait met de bal, schiet en ... Qitong probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Penggen onderschept slim de pass. Penggen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duofu de bal. Zhangguang is nu in balbezit. Zhangguang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
本泽西联队 - 醉生梦死 0:1

13e minuut.
Shuqi met een sublieme pass. Daar is Jianhua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaohong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaohong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
本泽西联队 - 醉生梦死 1:1

20e minuut.
Shaokun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pengpeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jianhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianhua geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pengpeng geeft de bal voor. Inworp. Xiaohong met een snelle inworp. Yongjiu is nu in balbezit. Yongjiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 本泽西联队 53%, 醉生梦死 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
本泽西联队 - 醉生梦死 1:1

47e minuut.
Xiaoning geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Penggen de bal onder controle te krijgen. Haibin rent richting de bal. Shusheng onderschept slim de pass. Shusheng geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Penggen is nu in balbezit. Penggen speelt de bal door. Zhangguang is nu in balbezit. Zhangguang draait met de bal, schiet en ... Qitong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
本泽西联队 - 醉生梦死 1:2

54e minuut.
Yongjiu passt de bal zonder na te denken. Dongyang speelt de bal door. Shusheng kopt de bal weg. Zhangguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhangguang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
本泽西联队 - 醉生梦死 1:3

57e minuut.
Jiangshan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jianhua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penggen is nu in balbezit. Penggen schiet op doel. Qitong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 本泽西联队 47%, 醉生梦死 53%.
本泽西联队 - 醉生梦死 1:3