Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
醉生梦死 TEDA FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Yonglin rent richting de bal. Zhongyang onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiarui. Jiarui krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Xitang geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yonglin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penggen is nu in balbezit. Penggen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hongfu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhang komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Lancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang onderschept slim de pass. Shiqiang met een sublieme pass. Guanglu is nu in balbezit. Guanglu schiet op doel. Dongyang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Zhenguo passt de bal in één keer door. Shiqiang met een sublieme pass. Daar is Zhangguang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhangguang draait met de bal, schiet en ... Ziming werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
醉生梦死 - TEDA FC 1:0

39e minuut.
Lancheng met een sublieme pass. Shiqiang geeft een lange en hoge pass. Quanji kan de bal niet met de borst controleren. Guanglu is nu in balbezit. Guanglu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Shiqiang rent richting de bal. Shiqiang passt de bal in één keer door. Zhongyang rent richting de bal. Zhangguang onderschept slim de pass. Zhangguang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 醉生梦死 46%, TEDA FC 54%.
醉生梦死 - TEDA FC 1:0

48e minuut.
Penggen onderschept slim de pass. Zhongyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Penggen maakt een afschuwelijke overtreding. Zhongyang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zhongyang kan niet meer verder spelen. Yongsheng komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Dongyang speelt de bal door. Shengsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Shengsheng passt de bal zonder na te denken. Lihui is nu in balbezit. Lihui geeft de bal voor. Dongyang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zhang passt de bal zonder na te denken. Shuqi is nu in balbezit. Guanglu onderschept slim de pass. Guanglu haalt uit met een fantastische trap. Dongyang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
醉生梦死 - TEDA FC 1:1

72e minuut.
Lancheng heeft problemen om de bal te vangen. Zhang rent richting de bal. Zhang speelt de bal door. Yingying rent richting de bal. Yingying geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Quanji is nu in balbezit. Lihui verovert de bal door een tackle van achteren. Lihui passt de bal zonder na te denken. Guanglu is nu in balbezit. Guanglu draait met de bal, schiet en ... Dongyang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 醉生梦死 63%, TEDA FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
醉生梦死 - TEDA FC 1:1