Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
醉生梦死 东海之巅
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Yongkang rent richting de bal. Quanji rent richting de bal. Yongkang verovert de bal door een tackle van achteren. Yongkang geeft een hoge lob. Qipeng maakt een snoekduik en kopt de bal. Dongyang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chongming rent richting de bal. Lancheng onderschept slim de pass. Lancheng met een sublieme pass. Zhangguang rent richting de bal. Zhangguang draait met de bal, schiet en ... Rongrong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Yongkang probeert de bal met de borst te controleren. Yongkang speelt de bal door. Xing rent richting de bal. Xing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
醉生梦死 - 东海之巅 0:1

43e minuut.
Xing bereikt de bal nog maar net als eerste. Xing met een sublieme pass. Shuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming onderschept slim de pass. Chongming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
醉生梦死 - 东海之巅 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 醉生梦死 52%, 东海之巅 48%.
醉生梦死 - 东海之巅 0:2

51e minuut.
Rongzhen is nu in balbezit. Rongzhen speelt de bal door. Chongming bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming draait met de bal, schiet en ... Shuqi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
醉生梦死 - 东海之巅 0:3

68e minuut.
Pengpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Qipeng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pengpeng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pengpeng met een snel genomen vrije trap. Penggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhidong rent richting de bal. Penggen onderschept slim de pass. Penggen draait met de bal, schiet en ... Rongrong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 醉生梦死 62%, 东海之巅 38%.
醉生梦死 - 东海之巅 0:3