Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
本泽西联队 梦幻支队
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Zeming onderschept slim de pass. Yongjiu is nu in balbezit. Zeming rent richting de bal. Zeming haalt uit met een fantastische trap. Yueyang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Yongjiu rent richting de bal. Yongjiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Longgang de bal. Yongjiu is nu in balbezit. Yongjiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Xiaohong is nu in balbezit. Youyou is nu in balbezit. Met opzet legt Xiaohong zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Xiaohong naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Doeltrap. Qitong met een harde bal richting middenveld. Xiaoning kopt de bal weg. Zeming bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeming haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Yiyao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lei komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Xiaoning met een sublieme pass. Yongjiu met een sublieme pass. Lei speelt de bal door. Xia bereikt de bal nog maar net als eerste. Xia haalt uit met een fantastische trap. Qitong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Xiaoning kopt de bal weg. Yongjiu rent richting de bal. Yongjiu passt de bal met de wreef. Zeming is nu in balbezit. Zeming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 本泽西联队 51%, 梦幻支队 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
本泽西联队 - 梦幻支队 0:0

53e minuut.
Zeming probeert naar een medespeler te passen. Yongjiu is nu in balbezit. Tan onderschept slim de pass. Zeming onderschept slim de pass. Zeming draait met de bal, schiet en ... Yueyang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Jiangshan rent richting de bal. Jiangshan geeft een lange en hoge pass. Tan rent richting de bal. Zeming verovert de bal door een tackle van achteren. Zeming haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Longgang de bal onder controle te krijgen. Jiangshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
本泽西联队 - 梦幻支队 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 本泽西联队 57%, 梦幻支队 43%.
本泽西联队 - 梦幻支队 0:1