Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shantou FC 中和
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Senlin verovert de bal door een tackle van achteren. Guangyou bereikt de bal nog maar net als eerste. Senlin onderschept slim de pass. Senlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shantou FC - 中和 1:0

10e minuut.
Zhiwen is nu in balbezit. Zhiwen passt de bal in één keer door. Guoliang is nu in balbezit. Guilong rent richting de bal. Guilong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Guomi onderschept slim de pass. Guomi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Weimeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guilong is nu in balbezit. Guilong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pingshun onderschept slim de pass. Guomi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pingshun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Senlin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Leshi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shantou FC - 中和 2:0

27e minuut.
Yanjing rent richting de bal. Guomi verovert de bal door een tackle van achteren. Guomi met een sublieme pass. Guoliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoliang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Guomi onderschept slim de pass. Guomi passt de bal in één keer door. Guoliang rent richting de bal. Guilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shantou FC - 中和 2:1

43e minuut.
Qilong passt de bal met de wreef. Senlin is nu in balbezit. Senlin met een sublieme pass. Pingshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingshun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shantou FC 57%, 中和 43%.
Shantou FC - 中和 2:1

48e minuut.
Zhenghong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhiwen met een snelle inworp. Guilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Shizu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leiming met een snelle inworp. Senlin is nu in balbezit. Senlin geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rong geeft een lange en hoge pass. Guilong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Senlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingshun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Guangyou is nu in balbezit. Senlin rent richting de bal. Guangyou rent richting de bal. Senlin is nu in balbezit. Senlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Guomi is nu in balbezit. Guomi passt de bal zonder na te denken. Weimeng probeert naar een medespeler te passen. Pingshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingshun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shantou FC - 中和 3:1

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Farong zal de hoekschop nemen. Daar is Yanming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guoliang rent richting de bal. Guoliang draait met de bal, schiet en ... Weiqing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shantou FC - 中和 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shantou FC 39%, 中和 61%.
Shantou FC - 中和 3:2