Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
魔教 FC Inventor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Chenggui is nu in balbezit. Ruiguo onderschept slim de pass. Ruiguo passt de bal zonder na te denken. Leiming rent richting de bal. Leiming draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Yahong rent richting de bal. Yifei rent richting de bal. Lvyin met een sublieme pass. Leiming rent richting de bal. Leiming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Huwei geeft een lange en hoge pass. Zhimo is nu in balbezit. Wuyue legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhimo raakt geblesseerd tijdens het duel. Quanlong zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leiming is nu in balbezit. Jingyuan is nu in balbezit. Jingyuan geeft een lange en hoge pass. Quanlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Quanlong haalt uit met een fantastische trap. Janzhong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
魔教 - FC Inventor 0:1

35e minuut.
Chenggui is nu in balbezit. Lvyin onderschept slim de pass. Lvyin met een sublieme pass. Leiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
魔教 - FC Inventor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 魔教 31%, FC Inventor 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
魔教 - FC Inventor 1:1

82e minuut.
Wuyue is nu in balbezit. Wuyue geeft de bal voor. Xiaochao heeft problemen om de bal te vangen. Leiming is nu in balbezit. Leiming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
魔教 - FC Inventor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 魔教 47%, FC Inventor 53%.
魔教 - FC Inventor 2:1