Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guangdong Evergrande 魔教
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Lianxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lvyin rent richting de bal. Lvyin speelt de bal door. Leiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming draait met de bal, schiet en ... Qianglong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guangdong Evergrande - 魔教 0:1

2e minuut.
Beichen speelt de bal door. Daar is Mojie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiming onderschept slim de pass. Leiming draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Xicheng de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guangdong Evergrande - 魔教 0:2

8e minuut.
Mönkhbat is nu in balbezit. Lvyin is nu in balbezit. Lvyin passt de bal in één keer door. Leiming rent richting de bal. Leiming schiet op doel. Qianglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Haoyang onderschept slim de pass. Mönkhbat onderschept slim de pass. Mönkhbat passt de bal in één keer door. Dagang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guangdong Evergrande - 魔教 1:2

41e minuut.
Haoyang passt de bal zonder na te denken. Hao speelt de bal door. Lvyin is nu in balbezit. Leiming rent richting de bal. Leiming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guangdong Evergrande - 魔教 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guangdong Evergrande 52%, 魔教 48%.
Guangdong Evergrande - 魔教 1:3

63e minuut.
Beichen onderschept slim de pass. Beichen speelt de bal door. Xinwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagang verovert de bal door een tackle van achteren. Dagang haalt uit met een fantastische trap. Janzhong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dagang rent richting de bal. Dagang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guangdong Evergrande - 魔教 2:3

77e minuut.
Xiaoliang kopt de bal weg. Beichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Beichen passt de bal zonder na te denken. Dagang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mönkhbat probeert de bal met de borst te controleren. Mönkhbat probeert naar een medespeler te passen. Xinwu is nu in balbezit. Dagang verovert de bal door een tackle van achteren. Dagang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guangdong Evergrande 48%, 魔教 52%.
Guangdong Evergrande - 魔教 2:3