Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inventor 龙子湖竞技
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Chenggui passt de bal met de wreef. Junmin rent richting de bal. Quanlong begaat een overtreding. Quanlong krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menghua. Jin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Xiguan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quanlong rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhimo zal de hoekschop nemen. Quanlong maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inventor - 龙子湖竞技 1:0

35e minuut.
Qunli trapt de bal weg van het doel. Yusen kopt de bal weg. Xiong rent richting de bal. Jianyong verovert de bal door een tackle van achteren. Jianyong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Zhimo met de inworp. Junmin is nu in balbezit. Jianyong onderschept slim de pass. Jianyong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inventor 50%, 龙子湖竞技 50%.
FC Inventor - 龙子湖竞技 1:0

52e minuut.
Jinsong is nu in balbezit. Jianyong verovert de bal door een tackle van achteren. Jianyong passt de bal in één keer door. Quanlong is nu in balbezit. Quanlong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inventor - 龙子湖竞技 2:0

61e minuut.
Yifei speelt de bal door. Zhimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhimo met een sublieme pass. Quanlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Quanlong haalt uit met een fantastische trap. Qunli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inventor - 龙子湖竞技 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inventor 46%, 龙子湖竞技 54%.
FC Inventor - 龙子湖竞技 3:0