Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shantou FC Guangdong Evergrande
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Senlin verovert de bal door een tackle van achteren. Senlin geeft een hoge lob. Lianxiang kopt de bal weg. Pingshun is nu in balbezit. Pingshun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Baoshun is nu in balbezit. Baoshun geeft een lange en hoge pass. Ruijia rent richting de bal. Pingshun is nu in balbezit. Pingshun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zuoliang is nu in balbezit. Zuoliang geeft de bal voor. Dagang is nu in balbezit. Dagang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shantou FC - Guangdong Evergrande 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shantou FC 56%, Guangdong Evergrande 44%.
Shantou FC - Guangdong Evergrande 0:1

50e minuut.
Leiming rent richting de bal. Lianxiang is nu in balbezit. Lianxiang geeft een lange en hoge pass. Leiming is nu in balbezit. Leiming geeft een lange en hoge pass. Qianglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shantou FC - Guangdong Evergrande 1:1

78e minuut.
Beichen is nu in balbezit. Beichen met een sublieme pass. Dagang rent richting de bal. Dagang haalt uit met een fantastische trap. Weiqing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shantou FC - Guangdong Evergrande 1:2

86e minuut.
Dagang verovert de bal door een tackle van achteren. Dagang met een sublieme pass. Beichen met een sublieme pass. Dagang rent richting de bal. Dagang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shantou FC 44%, Guangdong Evergrande 56%.
Shantou FC - Guangdong Evergrande 1:2