Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
龙子湖竞技 魔教
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Jinsong de bal. Lvyin is nu in balbezit. Leiming is nu in balbezit. Leiming draait met de bal, schiet en ... Liushi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Haoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Junmin verovert de bal door een tackle van achteren. Junmin geeft een hoge lob. Yuanzhang is nu in balbezit. Yuanzhang geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Xiguan trapt de bal weg van het doel. Menghua kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Xinwu de bal onder controle te krijgen. Zhixin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhixin schiet op doel. Janzhong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 龙子湖竞技 61%, 魔教 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
龙子湖竞技 - 魔教 0:0

52e minuut.
Lvyin passt de bal in één keer door. Daar is Leiming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lvyin speelt de bal door. Leiming is nu in balbezit. Leiming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Haoyang rent richting de bal. Menghua rent richting de bal. Menghua passt de bal met de wreef. Zhixin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhixin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Junmin passt de bal in één keer door. Guiyang rent richting de bal. Guiyang geeft een lange en hoge pass. Jinsong is nu in balbezit. Jinsong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 龙子湖竞技 50%, 魔教 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
龙子湖竞技 - 魔教 0:0