Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
魔教 龙子湖竞技
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Liushi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yahong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lvyin rent richting de bal. Lvyin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jinsong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lvyin verovert de bal door een tackle van achteren. Lvyin probeert naar een medespeler te passen. Leiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
魔教 - 龙子湖竞技 1:0

14e minuut.
Lvyin onderschept slim de pass. Lvyin passt de bal in één keer door. Jinsong is nu in balbezit. Leiming verovert de bal door een tackle van achteren. Leiming haalt uit met een fantastische trap. Qunli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Hao verovert de bal door een tackle van achteren. Hao geeft een hoge lob. Leiming heeft problemen om de bal te vangen. Leiming schiet op doel. Lvyin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahong onderschept slim de pass. Yahong passt de bal in één keer door. Lvyin rent richting de bal. Lvyin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Xiaoli heeft problemen om de bal te vangen. Menghua rent richting de bal. Met opzet legt Bike zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bike naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 魔教 58%, 龙子湖竞技 42%.
魔教 - 龙子湖竞技 1:0

47e minuut.
Hao geeft de bal voor. Lvyin is nu in balbezit. Lvyin passt de bal met de wreef. Leiming heeft problemen om de bal te vangen. Leiming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
魔教 - 龙子湖竞技 2:0

70e minuut.
Junmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli onderschept slim de pass. Xiaoli probeert naar een medespeler te passen. Zhixin rent richting de bal. Zhixin draait met de bal, schiet en ... Janzhong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
魔教 - 龙子湖竞技 2:1

90e minuut.
Xiaoli passt de bal zonder na te denken. Ruiguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiguo passt de bal zonder na te denken. Leiming rent richting de bal. Leiming draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 魔教 56%, 龙子湖竞技 44%.
魔教 - 龙子湖竞技 2:1