Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inventor 中和
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Guoliang rent richting de bal. Guilong is nu in balbezit. Guoliang is nu in balbezit. Guilong rent richting de bal. Guilong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bolin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farong is nu in balbezit. Minhang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minhang krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Guilong probeert de bal aan de voet te houden. Hegang rent richting de bal. Hegang geeft de bal voor. Zhiwen rent richting de bal. Zhiwen draait met de bal, schiet en ... Liangliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Xiaochao de bal. Liangliang bokst de bal weg.

18e minuut.
Liangliang trapt de bal weg. Huwei rent richting de bal. Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Huwei verovert de bal door een tackle van achteren. Huwei geeft een lange en hoge pass. Leshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Farong geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jin de bal onder controle te krijgen. Guilong is nu in balbezit. Guilong haalt uit met een fantastische trap. Liangliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inventor - 中和 0:1

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Guoliang de bal onder controle te krijgen. Huwei rent richting de bal. Met opzet legt Wei zijn tegenspeler op de grond. Wei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inventor 54%, 中和 46%.
FC Inventor - 中和 0:1

50e minuut.
Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyong is nu in balbezit. Jianyong passt de bal met de wreef. Quanlong rent richting de bal. Quanlong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jin rent richting de bal. Wei rent richting de bal. Wei probeert naar een medespeler te passen. Guoliang rent richting de bal. Guoliang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jianyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyong passt de bal met de wreef. Bolin controleert de bal met de borst. Minhang rent richting de bal. Minhang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inventor 53%, 中和 47%.
FC Inventor - 中和 0:1