Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
魔教 中和
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Guilong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nanhai komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Lvyin verovert de bal door een tackle van achteren. Lvyin speelt de bal door. Rong rent richting de bal. Leiming onderschept slim de pass. Leiming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zhiwen is nu in balbezit. Zhiwen geeft de bal voor. Daar is Guoliang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farong is nu in balbezit. Farong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wei probeert naar een medespeler te passen. Rong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lvyin met een sublieme pass. Leiming rent richting de bal. Leiming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ruiguo geeft de bal voor. Guangyou speelt de bal door. Daar is Wei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Haoyang rent richting de bal. Nanhai onderschept slim de pass. Nanhai speelt de bal door. Guoliang is nu in balbezit. Guoliang haalt uit met een fantastische trap. Janzhong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 魔教 60%, 中和 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
魔教 - 中和 0:0

47e minuut.
`Strong` Qiang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bolin de bal. Bolin passt de bal zonder na te denken. Farong bereikt de bal nog maar net als eerste. Farong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lvyin probeert naar een medespeler te passen. Guangyou bereikt de bal nog maar net als eerste. Guangyou passt de bal met de wreef. Leiming rent richting de bal. Leiming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lvyin met een sublieme pass. Leiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Guangyou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guangyou krijgt een gele kaart. Leiming is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haoyang met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Zhiwen rent richting de bal. Haoyang rent richting de bal. Haoyang passt de bal met de wreef. Leiming rent richting de bal. Leiming draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Haoyang geeft de bal voor. Xiaoli rent richting de bal. Bolin is nu in balbezit. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 魔教 41%, 中和 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
魔教 - 中和 0:0