Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real 马德里 Shanghai Fuxing
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Cuihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiyuan is nu in balbezit. Cuihua verovert de bal door een tackle van achteren. Cuihua schiet op doel. Huixiong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 马德里 - Shanghai Fuxing 1:0

21e minuut.
Peishu controleert de bal met de borst. Yangguang met een sublieme pass. Kanglong is nu in balbezit. `Dragon` Long onderschept slim de pass. `Dragon` Long draait met de bal, schiet en ... Xilai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Peishu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peishu passt de bal in één keer door. Fang is nu in balbezit. Cuihua onderschept slim de pass. Cuihua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Feixiang rent richting de bal. Feixiang geeft de bal voor. Cuihua rent richting de bal. Cuihua haalt uit met een fantastische trap. Fang kan de bal niet met de borst controleren. Huixiong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 马德里 52%, Shanghai Fuxing 48%.
Real 马德里 - Shanghai Fuxing 1:0

52e minuut.
Xizhe is nu in balbezit. Peishu verovert de bal door een tackle van achteren. Peishu probeert naar een medespeler te passen. Cuihua heeft problemen om de bal te vangen. Cuihua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Xizhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Xizhe geeft een hoge lob. Ruocheng heeft problemen om de bal te vangen. `Dragon` Long bereikt de bal nog maar net als eerste. `Dragon` Long haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Peishu onderschept slim de pass. Peishu passt de bal zonder na te denken. Cuihua rent richting de bal. Cuihua draait met de bal, schiet en ... Huixiong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 马德里 - Shanghai Fuxing 2:0

60e minuut.
Juingyu met een sublieme pass. Cuihua is nu in balbezit. Guiyuan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuihua raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cuihua kan niet meer verder spelen. Jiading komt het veld opgelopen. Peishu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 马德里 - Shanghai Fuxing 3:0

89e minuut.
Yongqiang geeft een hoge lob. Juingyu speelt de bal door. Ismail met een sublieme pass. Peishu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peishu schiet op doel. Huixiong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 马德里 53%, Shanghai Fuxing 47%.
Real 马德里 - Shanghai Fuxing 3:0