Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shanghai Fuxing Real 马德里
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Juncheng passt de bal met de wreef. Cuihua is nu in balbezit. Xizhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuihua onderschept slim de pass. Cuihua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shanghai Fuxing - Real 马德里 0:1

28e minuut.
Yubin verovert de bal door een tackle van achteren. Yubin speelt de bal door. `Dragon` Long rent richting de bal. `Dragon` Long schiet op doel. Daar is Ruocheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pengsheng geeft de bal voor. Juingyu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Xizhe de bal onder controle te krijgen. Cuihua rent richting de bal. Cuihua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Weiqing is nu in balbezit. Weiqing geeft een lange en hoge pass. Cuihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuihua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shanghai Fuxing - Real 马德里 0:2

41e minuut.
Pengsheng is nu in balbezit. Yongqiang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peishu. Peishu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shanghai Fuxing 42%, Real 马德里 58%.
Shanghai Fuxing - Real 马德里 0:2

55e minuut.
Cuihua rent richting de bal. Hongbin is nu in balbezit. Hongbin geeft een lange en hoge pass. Yubin rent richting de bal. Yubin schiet op doel. Xilai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Xizhe is nu in balbezit. Juingyu onderschept slim de pass. Juingyu geeft de bal voor. Cuihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuihua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Juncheng is nu in balbezit. Juncheng speelt de bal door. `Dragon` Long is nu in balbezit. `Dragon` Long haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kanglong de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Peishu passt de bal in één keer door. Daar is Juingyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juingyu passt de bal met de wreef. Cuihua rent richting de bal. Cuihua draait met de bal, schiet en ... Huixiong bokst de bal weg.

83e minuut.
Kanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanglong geeft een lange en hoge pass. Xizhe kopt de bal weg. Juingyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongqiang geeft een lange en hoge pass. Xilai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shanghai Fuxing 44%, Real 马德里 56%.
Shanghai Fuxing - Real 马德里 0:2