Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
垃圾 荆楚三国
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Leiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming passt de bal in één keer door. Peiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiru schiet op doel. Wenliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
垃圾 - 荆楚三国 1:0

5e minuut.
Pudong probeert naar een medespeler te passen. Mingqiang geeft de bal voor. Klungelig pakt Pudong de bal. Peiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiru haalt uit met een fantastische trap. Wenliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Inworp. Xiaochang met een snelle inworp. Pudong rent richting de bal. Leiming onderschept slim de pass. Leiming haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Guozhang is nu in balbezit. Xugang verovert de bal door een tackle van achteren. Xugang met een sublieme pass. Rongliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongliang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Leiming geeft een lange en hoge pass. Xiaochang heeft problemen om de bal te vangen. Zhiying is nu in balbezit. Peiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
垃圾 - 荆楚三国 2:0

32e minuut.
Shujing probeert naar een medespeler te passen. Guozhang is nu in balbezit. Rongliang onderschept slim de pass. Rongliang schiet op doel. Na een snelle pass probeert Xuezhi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jingrong speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Zhibin de bal onder controle te krijgen. Mingqiang probeert naar een medespeler te passen. Rongliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongliang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mingqiang is nu in balbezit. Congwen is nu in balbezit. Mingqiang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mingqiang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 垃圾 51%, 荆楚三国 49%.
垃圾 - 荆楚三国 2:0

56e minuut.
Xianpeng geeft een hoge lob. Xugang is nu in balbezit. Xugang probeert naar een medespeler te passen. Mingqiang is nu in balbezit. Mingqiang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Xuezhi speelt de bal door. Peiru rent richting de bal. Guowei is nu in balbezit. Leiming rent richting de bal. Leiming haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Huashan kopt de bal weg. Rongliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xugang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongliang is nu in balbezit. Rongliang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Guowei passt de bal in één keer door. Zhiying is nu in balbezit. Zhiying geeft een hoge lob. Peiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 垃圾 45%, 荆楚三国 55%.
垃圾 - 荆楚三国 2:0