Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
深圳少年女足U12 PATAPON FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Xiangwei onderschept slim de pass. Xiangwei met een sublieme pass. Zhaozhong is nu in balbezit. Zhaozhong haalt uit met een fantastische trap. Yucun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
深圳少年女足U12 - PATAPON FC 0:1

15e minuut.
Qunli geeft de bal voor. Xidong probeert naar een medespeler te passen. Xinming bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinming schiet op doel. Zhengqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
深圳少年女足U12 - PATAPON FC 1:1

21e minuut.
Xidong speelt de bal door. Liangjia bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangjia geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xidong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Liangjia geeft de bal voor. Inworp. Mingzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qunli geeft de bal voor. Liangjia rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 深圳少年女足U12 39%, PATAPON FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
深圳少年女足U12 - PATAPON FC 1:1

60e minuut.
Liangjia geeft een lange en hoge pass. Zhaozhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangwei rent richting de bal. Xiangwei haalt uit met een fantastische trap. Yucun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
深圳少年女足U12 - PATAPON FC 1:2

72e minuut.
Pan met een sublieme pass. Liangjia is nu in balbezit. Liangjia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xinming de bal. Xinming schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Qunli is nu in balbezit. Xinming bereikt de bal nog maar net als eerste. Qunli rent richting de bal. Qunli schiet op doel. Chuanlin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xidong zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Luoli de bal. Luoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 深圳少年女足U12 48%, PATAPON FC 52%.
深圳少年女足U12 - PATAPON FC 1:2