Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
荆楚三国 Real 马德里
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Zhuang is nu in balbezit. Zhuang passt de bal zonder na te denken. Rongliang is nu in balbezit. Rongliang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
荆楚三国 - Real 马德里 1:0

26e minuut.
Weiqing geeft de bal voor. Klungelig pakt Xianpeng de bal. Jiading bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiading haalt uit met een fantastische trap. Wenliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
荆楚三国 - Real 马德里 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 荆楚三国 61%, Real 马德里 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
荆楚三国 - Real 马德里 1:1

48e minuut.
Jiading is nu in balbezit. Pudong onderschept slim de pass. Peishu onderschept slim de pass. Peishu draait met de bal, schiet en ... Wenliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
荆楚三国 - Real 马德里 1:2

58e minuut.
Ruocheng passt de bal met de wreef. Jingrong is nu in balbezit. Zhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncheng verovert de bal door een tackle van achteren. Juncheng haalt uit met een fantastische trap. Wenliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Jiading bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuang onderschept slim de pass. Peishu is nu in balbezit. Jiading is nu in balbezit. Jiading draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dongli onderschept slim de pass. Dongli geeft een lange en hoge pass. Daar is Xianpeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiading bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiading haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 荆楚三国 50%, Real 马德里 50%.
荆楚三国 - Real 马德里 1:2