Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shanghai Fuxing 荆楚三国
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Mingqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingqiang geeft een hoge lob. Rongliang is nu in balbezit. Rongliang haalt uit met een fantastische trap. Huixiong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shanghai Fuxing - 荆楚三国 0:1

25e minuut.
Zhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xizhe maakt een afschuwelijke overtreding. Zhuang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhuang met een snel genomen vrije trap. Rongliang is nu in balbezit. Rongliang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shanghai Fuxing - 荆楚三国 0:2

40e minuut.
Xugang speelt de bal door. Pudong met een sublieme pass. Yonglin is nu in balbezit. `Dragon` Long onderschept slim de pass. `Dragon` Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pengsheng geeft een hoge lob. Huaihe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yonglin. Huaihe raakt geblesseerd tijdens het duel. Huaihe met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. `Dragon` Long bereikt de bal nog maar net als eerste. `Dragon` Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shanghai Fuxing - 荆楚三国 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shanghai Fuxing 55%, 荆楚三国 45%.
Shanghai Fuxing - 荆楚三国 1:2

47e minuut.
Wenliang trapt de bal weg van het doel. Xizhe kopt de bal weg. Daar is Yangguang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. `Dragon` Long bereikt de bal nog maar net als eerste. `Dragon` Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Yubin kopt de bal weg. Klungelig pakt Yongqiang de bal. Yongqiang probeert naar een medespeler te passen. Yangguang is nu in balbezit. Yangguang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Xizhe geeft de bal voor. Daar is Yangguang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. `Dragon` Long rent richting de bal. `Dragon` Long draait met de bal, schiet en ... Xianpeng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wenliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Xianpeng geeft de bal voor. Mingqiang kopt de bal weg. Xizhe is nu in balbezit. Xugang verovert de bal door een tackle van achteren. Xugang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hongbin rent richting de bal. Hongbin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xianpeng de bal. `Dragon` Long is nu in balbezit. `Dragon` Long haalt uit met een fantastische trap. Wenliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Yongqiang is nu in balbezit. Yongqiang passt de bal zonder na te denken. Huaihe is nu in balbezit. Huaihe haalt uit met een fantastische trap. Wenliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shanghai Fuxing - 荆楚三国 2:2

80e minuut.
Yongqiang geeft een hoge lob. Jingrong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van `Dragon` Long. Jingrong moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jingrong kan niet meer verder spelen. Baifu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Wenliang met een harde bal richting middenveld. Mingqiang kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Guiyuan de bal onder controle te krijgen. Xugang is nu in balbezit. Xugang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shanghai Fuxing 44%, 荆楚三国 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shanghai Fuxing - 荆楚三国 2:2