Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wecall Shanghai Fuxing
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tianze trapt de bal weg van het doel. Xizhe kopt de bal weg. Yangguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangguang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Huaihe zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Xingqun de bal. `Dragon` Long bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
wecall - Shanghai Fuxing 0:1

10e minuut.
An speelt de bal door. Xinhua rent richting de bal. `Dragon` Long begaat een overtreding. `Dragon` Long krijgt een gele kaart.

13e minuut.
An geeft een lange en hoge pass. Xinhua kopt de bal weg. Guifeng rent richting de bal. Guifeng geeft een lange en hoge pass. Xinhua springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
An verovert de bal door een tackle van achteren. Xizhe rent richting de bal. An onderschept slim de pass. An haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wecall - Shanghai Fuxing 1:1

36e minuut.
Xizhe rent richting de bal. Deyu verovert de bal door een tackle van achteren. Deyu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Xinhua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xinhua haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
wecall - Shanghai Fuxing 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wecall 52%, Shanghai Fuxing 48%.
wecall - Shanghai Fuxing 2:1

59e minuut.
Huixiong trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Xingqun de bal. Xingqun geeft een lange en hoge pass. Xinhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinhua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wecall - Shanghai Fuxing 3:1

68e minuut.
Guiyuan rent richting de bal. Guiyuan passt de bal in één keer door. Yongqiang probeert de bal met de borst te controleren. Xinhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinhua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Xingqun speelt de bal door. Hongbin is nu in balbezit. Deyu met een sublieme pass. Xinhua heeft problemen om de bal te vangen. Xinhua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yubin rent richting de bal. Inworp. Yubin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yangguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangguang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wecall 51%, Shanghai Fuxing 49%.
wecall - Shanghai Fuxing 3:1