Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shanghai Fuxing wecall
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Pengsheng de bal. Pengsheng probeert naar een medespeler te passen. Xizhe rent richting de bal. An onderschept slim de pass. An schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Yubin rent richting de bal. Shengzhen geeft de bal voor. Daar is Guiyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xinhua is nu in balbezit. Xinhua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Huixiong trapt de bal weg. Yubin heeft problemen om de bal te vangen. Xingqun rent richting de bal. Yubin onderschept slim de pass. Yubin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Xizhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Xizhe met een sublieme pass. Xinhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinhua haalt uit met een fantastische trap. Huixiong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shanghai Fuxing - wecall 0:1

20e minuut.
Xizhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Xizhe speelt de bal door. `Dragon` Long bereikt de bal nog maar net als eerste. `Dragon` Long draait met de bal, schiet en ... Linyin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shanghai Fuxing - wecall 1:1

29e minuut.
Xizhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingqun onderschept slim de pass. An speelt de bal door. Xinhua rent richting de bal. Xinhua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shanghai Fuxing - wecall 1:2

30e minuut.
`Dragon` Long is nu in balbezit. Kanglong is nu in balbezit. `Dragon` Long tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. `Dragon` Long krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Enmao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Yangguang met een sublieme pass. `Dragon` Long rent richting de bal. `Dragon` Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tianze rent richting de bal. Enmao rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yangguang. Yangguang krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Yongqiang probeert naar een medespeler te passen. Enmao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangguang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enmao wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shanghai Fuxing 40%, wecall 60%.
Shanghai Fuxing - wecall 1:2

68e minuut.
Enmao geeft de bal voor. Fang kopt de bal weg. Pengsheng heeft problemen om de bal te vangen. Xinhua rent richting de bal. Xinhua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Yubin kan de bal niet met de borst controleren. Yubin speelt de bal door. `Dragon` Long heeft problemen om de bal te vangen. `Dragon` Long schiet op doel. Linyin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shanghai Fuxing - wecall 2:2

90e minuut.
Yangguang kan de bal niet met de borst controleren. Yangguang geeft een hoge lob. Tianze probeert de bal aan de voet te houden. Yongqiang rent richting de bal. Yongqiang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shanghai Fuxing 41%, wecall 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shanghai Fuxing - wecall 2:2