Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wecall Real 马德里
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Peishu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peishu passt de bal zonder na te denken. Daar is Cuihua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuihua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wecall - Real 马德里 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt An de bal. Xiangming verovert de bal door een tackle van achteren. Xiangming probeert naar een medespeler te passen. Xinhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinhua haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tianze onderschept slim de pass. Xiangming onderschept slim de pass. Xiangming passt de bal in één keer door. Xinhua rent richting de bal. Xinhua schiet op doel. Xilai bokst de bal weg.

43e minuut.
Kanglong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dongli met de inworp. Peishu is nu in balbezit. Peishu geeft de bal voor. Linyin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Cuihua bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
wecall - Real 马德里 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wecall 45%, Real 马德里 55%.
wecall - Real 马德里 0:2

51e minuut.
Linyin met een harde bal richting middenveld. Xiangming is nu in balbezit. Xiangming passt de bal in één keer door. Cuihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuihua schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wecall - Real 马德里 0:3

75e minuut.
Xingqun rent richting de bal. Peishu verovert de bal door een tackle van achteren. Peishu passt de bal in één keer door. Cuihua rent richting de bal. Cuihua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wecall 63%, Real 马德里 37%.
wecall - Real 马德里 0:3