Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shanghai Fuxing 盛合
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Yangguang is nu in balbezit. Yangguang passt de bal zonder na te denken. Yongsheng rent richting de bal. Yongsheng schiet op doel. Tangchen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shanghai Fuxing - 盛合 1:0

7e minuut.
Huaihe verovert de bal door een tackle van achteren. Huaihe geeft een lange en hoge pass. Yongsheng heeft problemen om de bal te vangen. Yongsheng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Yongqiang speelt de bal door. Aimin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xizhe is nu in balbezit. Aimin rent richting de bal. Aimin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zhao probeert de bal aan de voet te houden. Achen rent richting de bal. Yangguang verovert de bal door een tackle van achteren. Yongsheng rent richting de bal. Yongsheng haalt uit met een fantastische trap. Tangchen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Chunben geeft een lange en hoge pass. Zhao probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yubin zal de hoekschop nemen. Chaofan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chunben geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yubin met een snelle inworp. Yangguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangguang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shanghai Fuxing 38%, 盛合 62%.
Shanghai Fuxing - 盛合 1:0

52e minuut.
Xizhe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jinmin komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pengsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Achen. Pengsheng raakt geblesseerd tijdens het duel. Yongqiang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yongsheng is nu in balbezit. Yongsheng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chunben geeft een hoge lob. Hongbin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aimin de bal onder controle te krijgen. Jinmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinmin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yongsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongsheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shanghai Fuxing - 盛合 2:0

67e minuut.
Yongsheng passt de bal met de wreef. Yunshi rent richting de bal. Huaihe verovert de bal door een tackle van achteren. Huaihe haalt uit met een fantastische trap. Chaofan probeert de bal aan de voet te houden. Tangchen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Hongbin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jinmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinmin speelt de bal door. Yongsheng is nu in balbezit. Yongsheng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Aimin de bal. Yongqiang rent richting de bal. Yongqiang probeert naar een medespeler te passen. Yongsheng rent richting de bal. Yongsheng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yubin passt de bal met de wreef. Daar is Achen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yangguang is nu in balbezit. Yangguang draait met de bal, schiet en ... Tangchen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shanghai Fuxing 39%, 盛合 61%.
Shanghai Fuxing - 盛合 2:0