Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
垃圾 PATAPON FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Yuanzhang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yuexi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiangwei rent richting de bal. Yuexi rent richting de bal. Yuexi draait met de bal, schiet en ... Weimin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Peiru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jianqing komt het veld opgelopen. Yuanzhang met een snel genomen vrije trap. Guozhang is nu in balbezit. Guozhang probeert naar een medespeler te passen. Xiangwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangwei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Xishan met een snelle inworp. Yuanzhang is nu in balbezit. Yuanzhang passt de bal in één keer door. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Huisheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming onderschept slim de pass. Leiming passt de bal zonder na te denken. Jianqing rent richting de bal. Jianqing haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chuanlin de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
垃圾 - PATAPON FC 1:0

21e minuut.
Huisheng rent richting de bal. Leiming onderschept slim de pass. Leiming speelt de bal door. Jianqing is nu in balbezit. Jianqing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zhibin is nu in balbezit. Zhibin geeft een lange en hoge pass. Guozhang kopt de bal weg. Yuexi probeert de bal met de borst te controleren. Yuexi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Guozhang kopt de bal weg. Benshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming onderschept slim de pass. Leiming draait met de bal, schiet en ... Zhengqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Leiming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiming probeert naar een medespeler te passen. Jianqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianqing draait met de bal, schiet en ... Zhengqi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zuolin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fengxian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 垃圾 39%, PATAPON FC 61%.
垃圾 - PATAPON FC 1:0

49e minuut.
Leiming geeft een lange en hoge pass. Zhiying rent richting de bal. Benshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiying verovert de bal door een tackle van achteren. Zhiying geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zhiying neemt de hoekschop. Guozhang rent richting de bal. Guozhang met een sublieme pass. Jianqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianqing draait met de bal, schiet en ... Zhengqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Shujing passt de bal in één keer door. Yanze speelt de bal door. Daar is Xuezhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
垃圾 - PATAPON FC 1:1

64e minuut.
Xishan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fengxian met een snelle inworp. Daar is Leiming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Xuezhi rent richting de bal. Xuezhi geeft een lange en hoge pass. Jianqing probeert naar een medespeler te passen. Leiming rent richting de bal. Leiming haalt uit met een fantastische trap. Zhengqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Guozhang rent richting de bal. Guozhang geeft een lange en hoge pass. Daar is Benshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianqing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zhiying verovert de bal door een tackle van achteren. Zhiying speelt de bal door. Shujing is nu in balbezit. Xiangwei verovert de bal door een tackle van achteren. Xiangwei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
垃圾 - PATAPON FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 垃圾 39%, PATAPON FC 61%.
垃圾 - PATAPON FC 1:2