Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PATAPON FC 垃圾
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Guozhang is nu in balbezit. Guozhang geeft een lange en hoge pass. Yuanzhang kopt de bal weg. Zhaozhong is nu in balbezit. Zhaozhong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PATAPON FC - 垃圾 1:0

12e minuut.
Yuanzhang speelt de bal door. Guozhang met een sublieme pass. Zhaozhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangwei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zhaozhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhang is nu in balbezit. Guozhang passt de bal in één keer door. Yuanzhang is nu in balbezit. Yuanzhang passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
PATAPON FC - 垃圾 2:0

19e minuut.
Huisheng rent richting de bal. Leiming verovert de bal door een tackle van achteren. Leiming passt de bal met de wreef. Peiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PATAPON FC - 垃圾 2:1

27e minuut.
Guozhang onderschept slim de pass. Guozhang met een sublieme pass. Guozhang met een sublieme pass. Peiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PATAPON FC - 垃圾 2:2

36e minuut.
Leiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming passt de bal met de wreef. Peiru is nu in balbezit. Peiru draait met de bal, schiet en ... Zhengqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Shengjiao heeft problemen om de bal te vangen. Shengjiao geeft de bal voor. Xiangwei rent richting de bal. Zhaozhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaozhong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Guozhang geeft de bal voor. Zuolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuolin passt de bal in één keer door. Peiru rent richting de bal. Peiru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Chuanlin de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATAPON FC 54%, 垃圾 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PATAPON FC - 垃圾 2:2

55e minuut.
Zhaozhong heeft problemen om de bal te vangen. Yanze met een sublieme pass. Peiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming rent richting de bal. Leiming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Pan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhiying rent richting de bal. Pan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pan krijgt een gele kaart. Zhiying raakt geblesseerd tijdens het duel. Leiming legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zhengqi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PATAPON FC - 垃圾 2:3

60e minuut.
Guozhang passt de bal in één keer door. Xiangwei rent richting de bal. Xiangwei speelt de bal door. Zhaozhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaozhong draait met de bal, schiet en ... Weimin bokst de bal weg.

63e minuut.
Zhaozhong kopt de bal weg. Leiming is nu in balbezit. Peiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming is nu in balbezit. Leiming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Shujing verovert de bal door een tackle van achteren. Shujing met een sublieme pass. Peiru heeft problemen om de bal te vangen. Leiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PATAPON FC - 垃圾 2:4

83e minuut.
Liangjia geeft een hoge lob. Inworp. Zhiying met de inworp. Leiming is nu in balbezit. Leiming met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATAPON FC 51%, 垃圾 49%.
PATAPON FC - 垃圾 2:4