Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
盛合 荆楚三国
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Huashan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Achen de bal. Aimin rent richting de bal. Minhong rent richting de bal. Minhong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Xianpeng is nu in balbezit. Aimin verovert de bal door een tackle van achteren. Aimin met een sublieme pass. Minhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Xugang verovert de bal door een tackle van achteren. Yunshi is nu in balbezit. Xugang verovert de bal door een tackle van achteren. Xugang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
盛合 - 荆楚三国 0:1

38e minuut.
Ziqian geeft een lange en hoge pass. Pudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Aimin rent richting de bal. Minhong is nu in balbezit. Minhong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
盛合 - 荆楚三国 1:1

44e minuut.
Chaofan kopt de bal weg. Xiaochang is nu in balbezit. Aimin begaat een overtreding. Aimin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 盛合 31%, 荆楚三国 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
盛合 - 荆楚三国 1:1

51e minuut.
Chaofan probeert naar een medespeler te passen. Minhong rent richting de bal. Yonglin rent richting de bal. Minhong onderschept slim de pass. Minhong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jingrong de bal. Ziqian geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chunben is nu in balbezit. Xugang onderschept slim de pass. Xugang passt de bal zonder na te denken. Rongliang rent richting de bal. Rongliang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Xiaoxin rent richting de bal. Xugang onderschept slim de pass. Xugang probeert naar een medespeler te passen. Rongliang is nu in balbezit. Rongliang schiet op doel. Tangchen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ziqian passt de bal met de wreef. Aimin probeert de bal aan de voet te houden. Minhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wenliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minhong rent richting de bal. Minhong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
盛合 - 荆楚三国 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 盛合 51%, 荆楚三国 49%.
盛合 - 荆楚三国 2:1