Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simber Red FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Fengjiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huaixin rent richting de bal. Huaixin probeert naar een medespeler te passen. Xilai rent richting de bal. Xilai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simber - Red FC 0:1

30e minuut.
Yatai onderschept slim de pass. Yatai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guangquan met de inworp. Huaixin speelt de bal door. Zhenshuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Xilai onderschept slim de pass. Huaixin rent richting de bal. Huaixin passt de bal zonder na te denken. Xilai rent richting de bal. Xilai haalt uit met een fantastische trap. Zhenshuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minghe probeert de bal aan de voet te houden. Xilai rent richting de bal. Xilai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simber 64%, Red FC 36%.
Simber - Red FC 0:1

51e minuut.
Huaixin is nu in balbezit. Fengjiao verovert de bal door een tackle van achteren. Fengjiao met een sublieme pass. Jingbo rent richting de bal. Jingbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Simber - Red FC 1:1

74e minuut.
Xiaolong verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaolong geeft de bal voor. Qinghu rent richting de bal. Guangquan verovert de bal door een tackle van achteren. Guangquan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simber - Red FC 1:2

76e minuut.
Xilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xilai speelt de bal door. Fenghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingbo is nu in balbezit. Jingbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Huaixin kopt de bal weg. Xiaolong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaolong met een sublieme pass. Xilai is nu in balbezit. Xilai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simber 49%, Red FC 51%.
Simber - Red FC 1:2