Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少年壮志不抽烟 LY Trust FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Guozhang probeert naar een medespeler te passen. Dacheng is nu in balbezit. Xiaobai met een sublieme pass. Kefeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefeng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daji rent richting de bal. Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefeng is nu in balbezit. Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Jilie de bal. Huisheng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Tianshuo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xingtai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少年壮志不抽烟 48%, LY Trust FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
少年壮志不抽烟 - LY Trust FC 0:0

50e minuut.
Kefeng rent richting de bal. Haiming is nu in balbezit. Kefeng verovert de bal door een tackle van achteren. Kefeng haalt uit met een fantastische trap. Huisheng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
少年壮志不抽烟 - LY Trust FC 0:1

55e minuut.
Dacheng geeft de bal voor. Xiaobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaobai probeert naar een medespeler te passen. Kefeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Yifan geeft een lange en hoge pass. Pengfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shaogong. Shaogong krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Haiming is nu in balbezit. Kefeng verovert de bal door een tackle van achteren. Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jilie de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少年壮志不抽烟 52%, LY Trust FC 48%.
少年壮志不抽烟 - LY Trust FC 0:1