Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BigMoney 暖树猩猩
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Taihua passt de bal zonder na te denken. Baidu rent richting de bal. Baidu passt de bal met de wreef. Weihua heeft problemen om de bal te vangen. Weihua geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Shengwei geeft een lange en hoge pass. Zhiqiang kopt de bal weg. Shoulei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiqiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jinbang passt de bal met de wreef. Taihua rent richting de bal. Taihua passt de bal in één keer door. Junlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Junlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ju met een sublieme pass. Taihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihua speelt de bal door. Junlin rent richting de bal. Junlin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Weihua rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lifen. Weihua raakt geblesseerd tijdens het duel. Jinbang met een snel genomen vrije trap. Daar is Shoulei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Babi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babi geeft de bal voor. Lifen kopt de bal weg. Ju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ju geeft een lange en hoge pass. Risheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Babi heeft problemen om de bal te vangen. Taihua is nu in balbezit. Babi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lifen probeert naar een medespeler te passen. Taihua bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jinbang. Taihua roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Taihua kan niet meer verder spelen. Jie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigMoney 52%, 暖树猩猩 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BigMoney - 暖树猩猩 0:0

52e minuut.
Babi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junlin. Babi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zhiqiang kopt de bal weg. Baidu rent richting de bal. Baidu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BigMoney - 暖树猩猩 0:1

54e minuut.
Jie met een sublieme pass. Daar is Zhiqiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhiqiang geeft een lange en hoge pass. Baidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lifen met een sublieme pass. Klungelig pakt Jie de bal. Jinbang begaat een overtreding. Jinbang krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Babi verovert de bal door een tackle van achteren. Babi probeert naar een medespeler te passen. Baidu is nu in balbezit. Zhiqiang rent richting de bal. Zhiqiang schiet op doel. Hongri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Zhenting rent richting de bal. Zhenting passt de bal zonder na te denken. Baidu rent richting de bal. Baidu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Zhiqiang is nu in balbezit. Zhiqiang probeert naar een medespeler te passen. Feiliang rent richting de bal. Baidu onderschept slim de pass. Baidu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Juingyu probeert naar een medespeler te passen. Zhiqiang is nu in balbezit. Zhiqiang probeert naar een medespeler te passen. Baidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Yahong rent richting de bal. Yahong passt de bal zonder na te denken. Junlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jie draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigMoney 54%, 暖树猩猩 46%.
BigMoney - 暖树猩猩 0:1