Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simber AKN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Guanliang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daming met een snelle inworp. Fenghui rent richting de bal. Fenghui haalt uit met een fantastische trap. Pingfeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Daming passt de bal in één keer door. Fenghui is nu in balbezit. Jingbo is nu in balbezit. Fenghui is nu in balbezit. Fenghui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fenjin verovert de bal door een tackle van achteren. Minghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin onderschept slim de pass. Fenjin schiet op doel. Zhenshuo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simber - AKN 0:1

19e minuut.
Fengjiao is nu in balbezit. Baidu verovert de bal door een tackle van achteren. Baidu passt de bal met de wreef. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin draait met de bal, schiet en ... Zhenshuo bokst de bal weg.

37e minuut.
Doeltrap. Pingfeng trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Shoufu de bal. Fenghui is nu in balbezit. Fenghui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simber 58%, AKN 42%.
Simber - AKN 0:1

61e minuut.
Shoufu is nu in balbezit. Baidu onderschept slim de pass. Baidu passt de bal zonder na te denken. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Feihu rent richting de bal. Feihu passt de bal in één keer door. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidu is nu in balbezit. Baidu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daming is nu in balbezit. Daming geeft een hoge lob. Jingbo rent richting de bal. Jingbo onderschept slim de pass. Jingbo schiet op doel. Pingfeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Simber - AKN 1:1

86e minuut.
Minghe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tiancheng met de inworp. Baidu rent richting de bal. Baidu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simber 56%, AKN 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Simber - AKN 1:1