Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKN Simber
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Feihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingbo verovert de bal door een tackle van achteren. Jingbo speelt de bal door. Fenghui is nu in balbezit. Fenghui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Qingyun speelt de bal door. Qingyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingyuan geeft een lange en hoge pass. Fenjin rent richting de bal. Fenjin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKN - Simber 1:0

34e minuut.
Shoufu rent richting de bal. Baidu onderschept slim de pass. Baidu speelt de bal door. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin haalt uit met een fantastische trap. Zhenshuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AKN - Simber 2:0

41e minuut.
Tiancheng onderschept slim de pass. Fenghui speelt de bal door. Jingbo rent richting de bal. Jingbo schiet op doel. Jingbo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKN 62%, Simber 38%.
AKN - Simber 2:0

54e minuut.
Feihu onderschept slim de pass. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin met een sublieme pass. Baidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Boxiong speelt de bal door. Yatai is nu in balbezit. Fenjin onderschept slim de pass. Fenjin haalt uit met een fantastische trap. Zhenshuo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AKN - Simber 3:0

86e minuut.
Baidu geeft de bal voor. Boxiong controleert de bal met de borst. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Minghe de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKN - Simber 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKN 33%, Simber 67%.
AKN - Simber 4:0