Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
暖树猩猩 少年壮志不抽烟
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Guozhang rent richting de bal. Zhiyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhang verovert de bal door een tackle van achteren. Fanlin rent richting de bal. Fanlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Juingyu speelt de bal door. Baidu is nu in balbezit. Fan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Xiaohan speelt de bal door. Baidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan is nu in balbezit. Baidu onderschept slim de pass. Baidu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jilie probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weihua zal de hoekschop nemen. Baidu krijgt zijn hoofd ertegen. Huisheng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jinbang geeft de bal voor. Weihua rent richting de bal. Met opzet legt Jingrun zijn tegenspeler op de grond. Jingrun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Chengxu passt de bal met de wreef. Xiaohan rent richting de bal. Xiaohan passt de bal in één keer door. Baidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
暖树猩猩 - 少年壮志不抽烟 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 暖树猩猩 42%, 少年壮志不抽烟 58%.
暖树猩猩 - 少年壮志不抽烟 1:0

70e minuut.
Xiaohan geeft een hoge lob. Fan speelt de bal door. Fanlin rent richting de bal. Fanlin schiet op doel. Risheng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
暖树猩猩 - 少年壮志不抽烟 1:1

80e minuut.
Yalong met de inworp. Weihua is nu in balbezit. Weihua geeft een hoge lob. Baidu rent richting de bal. Baidu haalt uit met een fantastische trap. Huisheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
暖树猩猩 - 少年壮志不抽烟 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 暖树猩猩 32%, 少年壮志不抽烟 68%.
暖树猩猩 - 少年壮志不抽烟 2:1