Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
暖树猩猩 AKN
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Jiongming de bal. Xiaohan rent richting de bal. Xiaohan passt de bal met de wreef. Baidu is nu in balbezit. Baidu haalt uit met een fantastische trap. Pingfeng bokst de bal weg.

8e minuut.
Fenjin haalt uit met een fantastische trap. Risheng met een sublieme pass. Qingyun kopt de bal weg. Fenjin rent richting de bal. Fenjin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Risheng trapt de bal weg van het doel. Feihu kopt de bal weg. Klungelig pakt Zhao de bal. Fenjin is nu in balbezit. Fenjin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zhiqiang speelt de bal door. Juingyu rent richting de bal. Feihu begaat een overtreding. Feihu krijgt een gele kaart. Juingyu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zhiqiang neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Juingyu rent richting de bal. Baidu onderschept slim de pass. Baidu speelt de bal door. Fenjin rent richting de bal. Fenjin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
暖树猩猩 - AKN 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 暖树猩猩 59%, AKN 41%.
暖树猩猩 - AKN 0:1

50e minuut.
Jiongming met de inworp. Klungelig pakt Feihu de bal. Feihu geeft de bal voor. Fenjin rent richting de bal. Fenjin draait met de bal, schiet en ... Risheng bokst de bal weg.

54e minuut.
Tiancheng rent richting de bal. Tiancheng geeft een lange en hoge pass. Daar is Fudong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qingyun onderschept slim de pass. Qingyun geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
暖树猩猩 - AKN 0:2

76e minuut.
Tiancheng geeft een hoge lob. Yongli kopt de bal weg. Zhiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidu rent richting de bal. Baidu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Juingyu rent richting de bal. Juingyu probeert naar een medespeler te passen. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 暖树猩猩 61%, AKN 39%.
暖树猩猩 - AKN 0:2