Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HJCF 噜啦啦噜啦啦
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mingge onderschept slim de pass. Mingge geeft de bal voor. Klungelig pakt Jinxing de bal. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Junyi met een snelle inworp. Fengcai rent richting de bal. Fengcai speelt de bal door. Chunyu is nu in balbezit. Chunyu draait met de bal, schiet en ... Haisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Junyi passt de bal in één keer door. Fengcai rent richting de bal. Fengcai passt de bal met de wreef. Chunyu heeft problemen om de bal te vangen. Chunyu schiet op doel. Haisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HJCF - 噜啦啦噜啦啦 1:0

39e minuut.
Guide met de inworp. Fengcai rent richting de bal. Fengcai passt de bal in één keer door. Daar is Guide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guide geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Liangyu verovert de bal door een tackle van achteren. Fengcai rent richting de bal. Fengcai passt de bal in één keer door. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Liang de bal. Zhenhuan verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenhuan met een sublieme pass. Shimao is nu in balbezit. Shimao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJCF 46%, 噜啦啦噜啦啦 54%.
HJCF - 噜啦啦噜啦啦 1:0

72e minuut.
Liang is nu in balbezit. Liangyu rent richting de bal. Liangyu geeft de bal voor. Chunyu rent richting de bal. Chunyu schiet op doel. Haisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mingfeng verovert de bal door een tackle van achteren. Mingfeng probeert naar een medespeler te passen. Shimao bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu rent richting de bal. Xiaoyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Xiaochang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guide rent richting de bal. Guide probeert naar een medespeler te passen. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJCF 37%, 噜啦啦噜啦啦 63%.
HJCF - 噜啦啦噜啦啦 1:0