Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiangsu FC shuienjoy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Hongbin rent richting de bal. Yijian rent richting de bal. Jinyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiangsu FC - shuienjoy 1:0

9e minuut.
Qiuliang geeft een hoge lob. Huajian kopt de bal weg. Jinyong is nu in balbezit. Yijian rent richting de bal. Yijian haalt uit met een fantastische trap. Shuang bokst de bal weg.

11e minuut.
Yijian rent richting de bal. Jingzhou onderschept slim de pass. Jingzhou speelt de bal door. Yingxiang rent richting de bal. Yingxiang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiangsu FC 49%, shuienjoy 51%.
Jiangsu FC - shuienjoy 1:0

52e minuut.
Jingzhou rent richting de bal. Peishu verovert de bal door een tackle van achteren. Jinyong rent richting de bal. Yijian is nu in balbezit. Yijian schiet op doel. Shuang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jingzhou kopt de bal weg. Xinlang kan de bal niet met de borst controleren. Yingxiang onderschept slim de pass. Yingxiang schiet op doel. Tailei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jiangsu FC - shuienjoy 1:1

65e minuut.
Jinyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ningjing onderschept slim de pass. Yijian is nu in balbezit. Jinyong is nu in balbezit. Jinyong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Xianggang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zhengfu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hongbin begaat een overtreding. Hongbin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiangsu FC 59%, shuienjoy 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jiangsu FC - shuienjoy 1:1