Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
雪依足球队 仙桃飞行者
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Yonghu rent richting de bal. Yonghu passt de bal met de wreef. Dexiang rent richting de bal. Shunping onderschept slim de pass. Shunping schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Baoshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhijian verovert de bal door een tackle van achteren. Zhijian met een sublieme pass. Klungelig pakt Delong de bal. Delong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Shiyilang met een harde bal richting middenveld. Yonghu rent richting de bal. Yihua begaat een overtreding. Yonghu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 雪依足球队 59%, 仙桃飞行者 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
雪依足球队 - 仙桃飞行者 0:0

47e minuut.
Taijia met de inworp. Qinfen is nu in balbezit. Met opzet legt Zhijian zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zhijian moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zhijian schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Qinfen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Qinfen kan niet meer verder spelen. Yunhe komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zhongyang onderschept slim de pass. Zhongyang passt de bal met de wreef. Shiyilang met een sublieme pass. Daar is Shunping, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shunping draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Baoshu is nu in balbezit. Baoshu geeft een lange en hoge pass. Shunping rent richting de bal. Shunping schiet op doel. Klungelig pakt Jingguo de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xinpeng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tieling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shunping bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunping schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
雪依足球队 - 仙桃飞行者 1:0

69e minuut.
Yonghu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghu geeft een lange en hoge pass. Yuexi geeft de bal voor. Shunping rent richting de bal. Shunping haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Yonghu passt de bal in één keer door. Qingying bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shunping. Shunping krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dongdong zal de hoekschop nemen. Taijia bereikt de bal nog maar net als eerste. Delong is nu in balbezit. Delong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 雪依足球队 47%, 仙桃飞行者 53%.
雪依足球队 - 仙桃飞行者 1:0