Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cacato 神奈流年
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Huailiang kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fangping de bal onder controle te krijgen. Guilai geeft een hoge lob. Honglian bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yongqing probeert de bal aan de voet te houden. Honglian is nu in balbezit. Honglian schiet op doel. Jianguo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Hongchang is nu in balbezit. Yanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongchang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanan verovert de bal door een tackle van achteren. Yanan schiet op doel. Guangsong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Yanan de bal. Guangsong met een sublieme pass. Aozhong kopt de bal weg. Honglian heeft problemen om de bal te vangen. Honglian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wenzhong geeft de bal voor. Zongwei kopt de bal weg. Honglian probeert de bal met de borst te controleren. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cacato 58%, 神奈流年 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cacato - 神奈流年 0:0

49e minuut.
Guilai passt de bal met de wreef. Daar is Fangping, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fangping speelt de bal door. Honglian is nu in balbezit. Honglian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Jun met een sublieme pass. Hu rent richting de bal. Hu met een sublieme pass. Honglian rent richting de bal. Honglian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Honglian haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Jianguo trapt de bal weg. Daar is Changqing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Changqing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hu rent richting de bal. Honglian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu rent richting de bal. Honglian rent richting de bal. Honglian draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cacato - 神奈流年 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cacato 49%, 神奈流年 51%.
cacato - 神奈流年 0:1