Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
神奈流年 cacato
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 13.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wenzhong rent richting de bal. Hu is nu in balbezit. Hu passt de bal in één keer door. Honglian bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian draait met de bal, schiet en ... Jianguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 神奈流年 54%, cacato 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
神奈流年 - cacato 0:0

55e minuut.
Huailiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huailiang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Honglian de bal. Hu rent richting de bal. Hu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zhijie geeft een hoge lob. Daar is Honglian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichang is nu in balbezit. Honglian onderschept slim de pass. Honglian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jun heeft problemen om de bal te vangen. Huailiang rent richting de bal. Haotian begaat een overtreding. Haotian krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hu haalt uit met een fantastische trap. Jianguo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Yongqing probeert de bal aan de voet te houden. Honglian rent richting de bal. Honglian draait met de bal, schiet en ... Jianguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Honglian is nu in balbezit. Haotian onderschept slim de pass. Hu verovert de bal door een tackle van achteren. Honglian bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Honglian rent richting de bal. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian rent richting de bal. Hu is nu in balbezit. Hu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
神奈流年 - cacato 1:0

89e minuut.
Inworp. Ziliang met de inworp. Aozhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Aozhong geeft een hoge lob. Zongwei probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 神奈流年 25%, cacato 75%.
神奈流年 - cacato 1:0