Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiangsu FC HJCF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 23.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Peishu verovert de bal door een tackle van achteren. Yijian rent richting de bal. Yijian probeert naar een medespeler te passen. Jinyong rent richting de bal. Jinyong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gangmeng geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Huajian zal de hoekschop nemen. Jinyong rent richting de bal. Jinyong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Peishu met een sublieme pass. Guide rent richting de bal. Guide passt de bal in één keer door. Chunyu rent richting de bal. Chunyu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Fengcai geeft een lange en hoge pass. Yunpeng rent richting de bal. Yunpeng geeft een lange en hoge pass. Fengcai kopt de bal weg. Xinlang bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Qiuliang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guide met de inworp. Fengcai is nu in balbezit. Fengcai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Peishu passt de bal zonder na te denken. Yijian bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Liang zijn tegenspeler op de grond. Liang krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Liangyu passt de bal zonder na te denken. Dongming is nu in balbezit. Dongming passt de bal met de wreef. Fengcai is nu in balbezit. Fengcai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiangsu FC 39%, HJCF 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jiangsu FC - HJCF 0:0

51e minuut.
Ailin is nu in balbezit. Zong`ai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ailin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ailin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Taixing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jinyong rent richting de bal. Jinyong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ailin is nu in balbezit. Liang verovert de bal door een tackle van achteren. Liang passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chunyu de bal. Chunyu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiangsu FC 55%, HJCF 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jiangsu FC - HJCF 0:0