Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shuienjoy 噜啦啦噜啦啦
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoman verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoman geeft een hoge lob. Junyi is nu in balbezit. Junyi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Gai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiangtian is nu in balbezit. Xiangtian passt de bal met de wreef. Yingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingxiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Xiaoman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xianggang met de inworp. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Xiaochang geeft een hoge lob. Xiaoyu is nu in balbezit. Xiaoyu met een sublieme pass. Shimao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shuang trapt de bal weg van het doel. Junyi kopt de bal weg. Xiaoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu haalt uit met een fantastische trap. Shuang bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Xiangtian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiangtian met een sublieme pass. Yingxiang rent richting de bal. Yingxiang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Puyi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shuienjoy 58%, 噜啦啦噜啦啦 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shuienjoy - 噜啦啦噜啦啦 0:0

51e minuut.
Jingzhou kopt de bal weg. Hongbin rent richting de bal. Xiaoman bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingxiang is nu in balbezit. Yingxiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Shimao onderschept slim de pass. Shimao passt de bal met de wreef. Xiaoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu draait met de bal, schiet en ... Shuang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
shuienjoy - 噜啦啦噜啦啦 0:1

74e minuut.
Jingzhou rent richting de bal. Jingzhou passt de bal met de wreef. Hongbin is nu in balbezit. Yingxiang rent richting de bal. Yingxiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Junyi verovert de bal door een tackle van achteren. Hongbin rent richting de bal. Hongbin geeft de bal voor. Yingxiang is nu in balbezit. Yingxiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shuienjoy 48%, 噜啦啦噜啦啦 52%.
shuienjoy - 噜啦啦噜啦啦 0:1