Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
雪依足球队 神奈流年
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Xinpeng is nu in balbezit. Zhentao verovert de bal door een tackle van achteren. Zhentao geeft een lange en hoge pass. Honglian is nu in balbezit. Honglian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zhentao onderschept slim de pass. Zhentao geeft een lange en hoge pass. Honglian heeft problemen om de bal te vangen. Aozhong is nu in balbezit. Aozhong draait met de bal, schiet en ... Mingqiang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shiyilang kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baoshu de bal onder controle te krijgen. Hu is nu in balbezit. Hu draait met de bal, schiet en ... Mingqiang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Changqing neemt de hoekschop. Honglian springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Qinfen is nu in balbezit. Huailiang is nu in balbezit. Qinfen verovert de bal door een tackle van achteren. Yihua is nu in balbezit. Yihua schiet op doel. Guangsong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Baoshu passt de bal zonder na te denken. Yihua is nu in balbezit. Fangping begaat een overtreding. Fangping krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Xinpeng geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fanda de bal onder controle te krijgen. Shunping is nu in balbezit. Shunping haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zhijie de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
雪依足球队 - 神奈流年 1:0

17e minuut.
Ziliang passt de bal met de wreef. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shiyilang de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zhenze geeft een lange en hoge pass. Zhongyang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Changqing. Changqing krijgt een gele kaart. Zhongyang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhongyang met een snel genomen vrije trap. Shunping is nu in balbezit. Shunping schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ziliang onderschept slim de pass. Ziliang met een sublieme pass. Yihua is nu in balbezit. Shunping bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunping schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
雪依足球队 - 神奈流年 2:0

38e minuut.
Changqing neemt de hoekschop. Daar is Shiyilang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qinfen rent richting de bal. Honglian onderschept slim de pass. Honglian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 雪依足球队 59%, 神奈流年 41%.
雪依足球队 - 神奈流年 2:0

48e minuut.
Fangping geeft de bal voor. Shiyilang is nu in balbezit. Honglian onderschept slim de pass. Hu is nu in balbezit. Hu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zhentao geeft een hoge lob. Changqing kopt de bal weg. Klungelig pakt Shiyilang de bal. Honglian is nu in balbezit. Honglian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
雪依足球队 - 神奈流年 2:1

64e minuut.
Ziliang probeert naar een medespeler te passen. Aozhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Aozhong speelt de bal door. Honglian bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian draait met de bal, schiet en ... Mingqiang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Changqing geeft de bal voor. Huailiang controleert de bal met de borst. Baoshu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baoshu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daar is Zhenze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honglian rent richting de bal. Honglian haalt uit met een fantastische trap. Changqing is nu in balbezit. Changqing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 雪依足球队 51%, 神奈流年 49%.
雪依足球队 - 神奈流年 2:1