Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
仙桃飞行者 cacato
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 12.2
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Zhijian verovert de bal door een tackle van achteren. Zhijian met een sublieme pass. Delong rent richting de bal. Delong draait met de bal, schiet en ... Jianguo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
仙桃飞行者 - cacato 1:0

33e minuut.
Zhijian onderschept slim de pass. Guilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilai passt de bal zonder na te denken. Yanan is nu in balbezit. Yanan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 仙桃飞行者 41%, cacato 59%.
仙桃飞行者 - cacato 1:0

46e minuut.
Delong onderschept slim de pass. Delong met een sublieme pass. Haoyuan is nu in balbezit. Yanan rent richting de bal. Yanan haalt uit met een fantastische trap. Tieling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Guilai geeft de bal voor. Haoyuan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Honglei. Honglei krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Zongwei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dongdong met een snelle inworp. Zhijian rent richting de bal. Zhijian geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Haotian rent richting de bal. Qingying onderschept slim de pass. Qingying passt de bal zonder na te denken. Zhijian rent richting de bal. Zhijian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 仙桃飞行者 35%, cacato 65%.
仙桃飞行者 - cacato 1:0