Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HJCF shuienjoy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Fengcai probeert naar een medespeler te passen. Chunyu rent richting de bal. Ningjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu onderschept slim de pass. Chunyu schiet op doel. Shuang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HJCF - shuienjoy 1:0

18e minuut.
Liang geeft de bal voor. Yi is nu in balbezit. Chunyu verovert de bal door een tackle van achteren. Chunyu schiet op doel. Shuang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HJCF - shuienjoy 2:0

20e minuut.
Liang verovert de bal door een tackle van achteren. Liang probeert naar een medespeler te passen. Guide probeert naar een medespeler te passen. Fengcai rent richting de bal. Fengcai draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Liang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xiangtian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hongbin is nu in balbezit. Hongbin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJCF 48%, shuienjoy 52%.
HJCF - shuienjoy 2:0

59e minuut.
Liang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingzhou verovert de bal door een tackle van achteren. Jingzhou passt de bal zonder na te denken. Hongbin is nu in balbezit. Hongbin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hongbin verovert de bal door een tackle van achteren. Hongbin geeft de bal voor. Hongbin kopt de bal weg. Yingxiang is nu in balbezit. Yingxiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yanan rent richting de bal. Yanan passt de bal met de wreef. Liang rent richting de bal. Liang geeft de bal voor. Xianggang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fengcai rent richting de bal. Fengcai passt de bal zonder na te denken. Yi probeert de bal aan de voet te houden. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HJCF - shuienjoy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJCF 58%, shuienjoy 42%.
HJCF - shuienjoy 3:0