Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
雪依足球队 cacato
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 13.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Klungelig pakt Wenzhong de bal. Wenzheng is nu in balbezit. Shunping rent richting de bal. Shunping haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lichang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
雪依足球队 - cacato 1:0

24e minuut.
Yanan rent richting de bal. Jun is nu in balbezit. Yanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
雪依足球队 - cacato 1:1

39e minuut.
Haotian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yanan de bal. Shiyilang is nu in balbezit. Yanan onderschept slim de pass. Yanan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Xiao met een sublieme pass. Zhongyang kopt de bal weg. Klungelig pakt Shunping de bal. Shunping schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 雪依足球队 41%, cacato 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
雪依足球队 - cacato 1:1

56e minuut.
Haotian kopt de bal weg. Yanan is nu in balbezit. Baoshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanan verovert de bal door een tackle van achteren. Yanan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Guilai rent richting de bal. Wenzheng onderschept slim de pass. Wenzheng met een sublieme pass. Baoshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoshu draait met de bal, schiet en ... Jianguo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Wenzhong is nu in balbezit. Wenzhong geeft een hoge lob. Baoshu kopt de bal weg. Shunping rent richting de bal. Shunping draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 雪依足球队 33%, cacato 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
雪依足球队 - cacato 1:1