Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
噜啦啦噜啦啦 仙桃飞行者
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Mingfeng onderschept slim de pass. Mingfeng passt de bal met de wreef. Jingguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimao onderschept slim de pass. Shimao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Qingying is nu in balbezit. Zuo verovert de bal door een tackle van achteren. Zuo probeert naar een medespeler te passen. Shimao rent richting de bal. Shimao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mingfeng probeert naar een medespeler te passen. Zuo is nu in balbezit. Zuo passt de bal zonder na te denken. Shimao is nu in balbezit. Shimao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
噜啦啦噜啦啦 - 仙桃飞行者 1:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haoyuan met de inworp. Qingying is nu in balbezit. Junyi onderschept slim de pass. Junyi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Leihao geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhenhuan met een snelle inworp. Xuan is nu in balbezit. Xuan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shimao rent richting de bal. Shimao haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Xuan rent richting de bal. Dexiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dexiang passt de bal met de wreef. Delong bereikt de bal nog maar net als eerste. Delong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Qingying bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuo onderschept slim de pass. Zuo passt de bal met de wreef. Daar is Shimao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shimao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
噜啦啦噜啦啦 - 仙桃飞行者 2:0

39e minuut.
Mingfeng speelt de bal door. Gai is nu in balbezit. Delong maakt een afschuwelijke overtreding. Delong krijgt een gele kaart. Gai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gai met een snel genomen vrije trap. Shimao rent richting de bal. Shimao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yonghu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghu passt de bal in één keer door. Delong bereikt de bal nog maar net als eerste. Delong draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Puyi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 噜啦啦噜啦啦 37%, 仙桃飞行者 63%.
噜啦啦噜啦啦 - 仙桃飞行者 2:0

80e minuut.
Shimao rent richting de bal. Mingfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimao is nu in balbezit. Mingfeng rent richting de bal. Mingfeng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
噜啦啦噜啦啦 - 仙桃飞行者 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 噜啦啦噜啦啦 40%, 仙桃飞行者 60%.
噜啦啦噜啦啦 - 仙桃飞行者 3:0